Enviaments

Tots els enviaments s'efectuaran per Redyser o servei de paqueteria similar al territori peninsular amb un cost fix de 6 € per enviament, excepte en comandes superiors a 60 € en què els ports seran gratuïts.

SI HO PREFEREIXES POTS FER LA COMANDA DIRECTAMENT A info@lafolie.cat

Rebrà el paquet en els 5 dies laborables següents després d'haver fet la comanda, no es realitzaran enviaments el dissabte, diumenge i/o festius.

Els possibles càrrecs o recàrrecs que hi pugués haver de caràcter duaner o propi de cada destinació corren per compte del client.

El lliurament es farà en l’horari comprès entre les 10 i les 20h, en cas de no trobar-se en el domicili en el moment del lliurament, us deixaran un avís o intentaran posar-se en contacte amb vostè per concertar una nova entrega, no oblidi incloure el seu telèfon!

 

Devolucions

Si no està d'acord amb el contigut de la tramesa o vol fer algun canvi, contacti amb nosaltres a info@lafolie.cat en el termini de 7 dies hàbils després de la recepció de la comanda. Indiqui el seu nom, número de comanda, referència, descripció dels articles i els motius per els quals vol canviar o retornar i ens posarem en contacte amb vostè per gestionar el canvi o gestionar un val per a futures compres.

La Folie no admet enviaments a ports deguts. Abans de qualsevol devolució o canvi poseu-vos en contacte amb nosaltres i gestionarem la recollida.